werkenbijsmeding.nl

Drink your fruit!

Verras je gasten met drink your fruit
Verfris je menukaart en verras je gasten met Drink Your Fruit, het unieke drankenconcept voor de zomer. Drink Your Fruit is een mocktail, cocktail of puur sap geserveerd ín de vrucht. Verkoelend, gezond en een echte eyecatcher op je terras!

Kokosnoten, ananassen en mini watermeloenen zijn prachtig. Waarom zou je alleen het vruchtvlees gebruiken? Met Drink Your Fruit zet je de hele exoot op tafel. Mooi om te zien en puur van smaak. En ook nog eens no waste, want je gebruikt de hele vrucht.

Tropisch & verfrissend
Vers kokoswater is gezond en 100% puur. Kokosnoot bevat alleen natuurlijke suikers, geen toevoegingen en weinig calorieën. Kokoswater is heerlijk verfrissend en een tikkeltje zoet met een vleugje kokos.

De bruine kokosnoot…
heeft een harde, harige buitenkant. Binnen zit zoet vruchtvlees en kokoswater. Intens van smaak en extra lekker met crushed ice en munt. Het vruchtvlees serveer je er los bij, als gezonde snack.

De jonge kokosnoot…
is licht en handzaam en zit vol kokoswater. Het perfecte drankje om zo te drinken, zonder toevoegingen. Met de coco klapper open je de jonge kokosnoten in een handomdraai!

Dé zomertrend… 
De mini watermeloen! Deze meloen heeft een handig formaat en een dunne schil. Omdat het vruchtvlees nauwelijks tot geen pitten bevat, maak je er in no time een verkoelende dorstlesser van.
Gepureerd en zonder toevoegingen is watermeloen supergezond. Maar je kunt er ook eindeloos mee variëren:

Drink your fruit: ananas cocktail
Ook ananas is de perfecte exoot om als drankje te serveren. Maak het tropische gevoel compleet door de ananas cocktail met eetbare bloemen te serveren.
Gepureerde ananas is op een zomerse dag lekker verfrissend in combinatie met limoen, basilicum, munt, bruisend water en heel veel ijs. Of mix de ananas met watermeloen en frambozen voor een opvallende kleur.

Supergezond
Gepureerd en zonder toevoegingen is watermeloen supergezond. Maar je kunt er ook eindeloos mee variëren!
• Meng de gepureerde watermeloen met crushed ice en je hebt een Melon Slush
• Maak er een echte cocktail van met gin of wodka en limoen
• Voeg een bolletje roomijs toe en je hebt een milkshake
• Ideaal om fruitsalades in te serveren
• Je kunt de meloen ook delen: drink for 2!

3 redenen om drink your fruit op de kaart te zetten

#1 Eyecatcher op het terras
#2 Puur & verfrissend
#3 Veelzijdig toepasbaar