werkenbijsmeding.nl

Groentencrémes

SNEL & MAKKELIJK
100% groentencrèmes

Hebt je ook een personeelstekort in de keuken? Of wil je snel en flexibel in kunnen spelen op de vraag van uw gast? Met de groenten crèmes van FRSH Matters bespaart je tijd op de mise-en-place. Bovendien kan je, ook met beperkte expertise, de meest verrassende toepassingen maken en deze ook gemakkelijk calculeren.

Basis voor spreads, soepen of soufflés

De groentencrèmes zijn sous-vide gegaard. Ze zijn puur en zonder toevoegingen. 100% groente dus! Je geeft er gemakkelijk jouw eigen twist aan. Een ideale basis voor vele toepassingen. Wat dacht je van spreads of dippers,  soepen, soufflés of wafels? De kleuren spatten van het bord!

100% groente vol van smaak

Bij sous-vide garing worden groenten in hun eigen vocht gegaard. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen en kleur optimaal in het product behouden blijven. De  groentencrèmes van FRHS Matters hebben hierdoor een pure en volle smaak. Het assortiment crèmes wisselt per seizoen. Met seizoensgroenten serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

De voordelen van groentencrèmes

#1 100% groente
#2 Basis voor spreads, soepen of soufflés
#3 Makkelijk te calculeren
#4 Ruimte voor u eigen creativiteit
#5 Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen