werkenbijsmeding.nl

Sous-vide groenten

Vacuüm gegaard
Ontdek het herfst en winter assortiment Sous-Vide groenten van FRSH Matters. De Franse term sous-vide staat voor vacuüm gegaard. Door vacuüm te garen zijn producten langer houdbaar. Zonder dat er  conserveringsmiddelen en E-nummers aan worden toegevoegd. Bij een sous-vide bereiding blijven smaak, structuur, kleur, vitaminen en voedingswaarden optimaal behouden. Sommige varianten zijn op smaak gebracht met verse kruiden, met alle ruimte voor jouw eigen creativiteit.

Snel en gemakkelijk
Heb je een personeelstekort in de keuken? Of wil je snel en flexibel in kunnen spelen op de vraag van je gast? Met de Sous-Vide groenten van FRSH Matters bespaar je tijd op je mise-en-place, doordat wij de groenten voor je gewassen, geschild en gegaard hebben. Haal het product uit de verpakking, voeg smaakmakers naar keuze toe en stoof, frituur, gril of bak! Zo geef je de voorgegaarde groenten in no-time een persoonlijke twist.

Wist je dat?
Het schillen van een kilo schorseneren ongeveer 20 minuten duurt? Bespaar tijd én geld door de Sous-Vide gegaarde schorseneren te gebruiken!

Volle smaak
Een sous-vide garing van groenten levert veel voordelen op. Zo blijven alle originele eigenschappen van de groenten behouden en wordt de authentieke smaakbeleving bewaard. Het assortiment Sous-Vide van FRSH Matters wisselt per seizoen. Met seizoensgroenten serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

5 voordelen van Sous-Vide

#1 Langer houdbare, verse groenten
#2 Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen
#3 Bespaar tijd in de keuken
#4 Ruimte voor je eigen creativiteit
#5 Met behoud van smaak en voedingsstoffen