werkenbijsmeding.nl

Verse kruidenthee

Hip en populair

Verse kruidenthee is hip en populair. Het perfecte drankje voor een heerlijk moment genieten. Sluit perfect aan bij een bewuste en gezonde levensstijl. Daarom breiden steeds meer horecazaken hun kaart uit met een compleet thee assortiment. Wist je dat het ook de ideale oplossing is in de zoektocht naar foodpairing met non alcoholische dranken? Stem je theekaart af op je gerechten en verras ook jouw gasten met unieke thee- en foodcombinaties.

Verrassende smaken

Verse kruidenthee is gemakkelijk in gebruik en verkrijgbaar in verrassende smaken. Serveer je gasten de unieke smaak van munt in combinatie met citroenmelisse en venkelkruid of kies voor munt in combinatie met de aromatische smaak van salie. De verschillende thee combinaties zijn los verpakt waardoor jezelf de sterkte en smaak van de thee bepaalt.

Creëer meerwaarde

Maak van een simpel kopje thee iets bijzonders en zie je omzet stijgen. Met onze trendy en verrassende smaken wordt een kop thee een ware beleving. Natuurlijk kun je ook zelf experimenteren met de bijzondere smaken. Serveer met specerijen of fruit. Zoals sinaasappel, citroen, kurkuma of gember. Geef je thee een extra dimensie en creëer je eigen signature thee. Met een minimale inspanning heb je een kop thee waar je gasten zeker voor terug komen.

5 redenen om verse kruidenthee op de kaart te zetten:

#1 Trendy nieuwe smaken
#2 100% natuurlijk en vers
#3 Foodpairing: stem je thee af op je recepten
#4 Meer omzet met thee door een unieke presentatie
#5 Onderscheid jezelf met je eigen signature thee